سال هاست که مردم جوامع مختلف به اخذ اقامت استرالیا فکر می کنند و اقامت دائم استرالیا را برای خود به یک هدف مبدل نموده اند. راه های مختلفی طی سالها جهت اخذ اقامت استرالیا آزموده شد، از آنجایی که احتمالا هر متقاضی اخذ اقامت دائم استرالیا دوست یا اقوامی دارد که سال ها پیش یا ماه ها پیش به اخذ اقامت دائم استرالیا پرداخته است، بنابراین هر شخص متقاضی مهاجرت به استرالیا زمانی که شروع به اخذ اطلاعات در مورد اخذ اقامت ها یا طرق مختلف مهاجرت می نماید ، در لیست کشور هایی که جست و جو می کند، قطعا مهاجرت به استرالیا ، راه های اخذ اقامت موقت استرالیا ، راه های اخذ اقامت دائم استرالیا و خطرات مسیر مهاجرت به استرالیا ، راه های قانونی مهاجرت به استرالیا و مفاهیم این چنینی را دنبال خواهد کرد تا بیابد بهترین راه های مهاجرت و اخذ اقامت دائم استرالیا چه می باشد؟

منظور از اخذ اقامت دائم استرالیا این می باشد که شما پس از اخذ جواز ورود به استرالیا که به صورت یک برچسب بر روی پاسپورت ایرانی شما زده خواهد شد بتوانید به لحاظ زمانی به طور نا محدود در هر شهر و ایالت استرالیا که تمایل داشته باشید سکنی گزیده و مشغول به کار شده و یا به تحصیلات خود ادامه دهید. توجه داشته باشید اخذ اقامت دائم استرالیا به این معنی نمی باشد که شما دارای ملیت یا تابعیت استرالیا خواهید شد و در نظر داشته باشید که حق بیکاری به مهاجرین استرالیا (حتی افرادی که اقامت دائم را اخذ نموده اند) در دو سال اول ورود به استرالیا تعلق نخواهد گرفت.

حق و حقوق شخص مقیم در استرالیا

داشتن اقامت دائم استرالیا (PR) می تواند به عنوان امتیاز بزرگی برای هر فرد محسوب شود. بعد از دریافت اقامت دائم اگر ۳ سال در استرالیا بمانید می توانید شهروند استرالیا شوید و پاسپورت استرالیایی دریافت کنید. با اقامت استرالیا شخص می تواند:

  • برای همیشه در استرالیا بماند.
  • اجازه کار به صورت تمام وقت و بدون محدودیت را دارد.
  • اجازه تحصیل در استرالیا دارد، و برای این تحصیل شهریه به مراتب کمتری از دانشجویان بین المللی می پردازد.
  • به محض ورود به استرالیا برای کارت بانکی مدیکر اقدام کرده و آن را دریافت می کند، این کارت تمامی هزینه های درمان شخص را تحت پوشش قرار می دهد.
  • بعد از ۲ سال اگر کاری پیدا نکردید می توانید از مزایای مقیم بودن خود استفاده کنید و از دولت حقوق بیکاری دریافت کنید.
  • اگر فرزندی در استرالیا بدنیا آمد، به محض تولد سیتیزن استرالیا خواهد بود.
  • از وام ۴ درصدی خرید خانه استفاده کند و مبلغ آن را تا ۳۰ سال تقسیط کند، به طوری که تا ۹۵ درصد قیمت خانه به فرد مقیم وام تعلق می گیرد.
  • فرزندان خور را به صورت رایگان به مدرسه های تراز اول بفرستد.

    ورود اول به خاک استرالیا

وقتی ویزای شما صادر شد، تاریخی به عنوان اولین ورود (First Entry) در آن درج می شود که باید حتما قبل از آن تاریخ به استرالیا سفر کنید. معمولا حدود ۱ سال به شما فرصت داده می شود تا اولین حضور خود را انجام دهید. بعد از اولین ورود می توانید از استرالیا خارج شوید و محدودیتی برای ماندن ندارید، دقت داشته باشید که اگر اولین ورود را قبل از تاریخ مقرر انجام ندهید ویزای شما کنسل خواهد شد و باید مجددا برای دریافت ویزا اقدام کنید. تمامی ورود و خروج شما از طریق سیستم vevo به صورت آنلاین ثبت می شود و می توانید آنلاین تمامی مدت حضور یا عدم حضور خود را از پورتال خود و یا از طریق نصب اپلیکیشن myvevo در اداره مهاجرت استرالیا چک کنید.حق پرواز

با ویزای اقامت یا پی آر به مدت ۵ سال می توانید به استرالیا سفر کنید و هر چند بار که خواستید ورود و خروج انجام دهید، اگر بعد از ۵ سال بخواهید به استرالیا سفر کنید باید یا سیتیزن شده باشید یعنی ۳ سال در استرالیا مانده باشید ( شرایط سیتیزن شیپ استرالیا) و یا اگر سیتیزن نشده اید، ویزای بازگشت به استرالیا را دریافت کنید که به شما اجازه می دهد که به مدت ۵ سال دیگر اجازه پرواز خود را تمدید کنید.

دقت داشته باشید که اجازه پرواز با نوع ویزای اقامتی شما منافاتی ندارد. یعنی با وجود اینکه ویزای پی آر ویزای دایم استرالیا است اما مدت اجازه پرواز با این ویزا ۵ سال است. اگر در طول ۵ سال اجازه پرواز، حداقل ۲ سال در استرالیا مانده باشید می توانید با دریافت ویزای بازگشت به استرالیا به مدت ۵ سال دیگر اجازه پرواز بگیرید.

اگر کمتر از ۲ سال در استرالیا مانده باشید می توانید ویزای ۳ ماه ویزای بازگشت به استرالیا را دریافت کنید. اگر بتوانید ثابت کنید که در استرالیا زندگی خود را بنا کرده اید و اینکه چرا بیش از مدت مقرر در استرالیا نبوده اید، در این حالت ممکن است ۱ سال اجازه پرواز بگیرید تا شرایط خود را با ورود به استرالیا مناسب کنید.